Home Over Ons Documenten Contact Links


Thijssens Advies wint award ‘Beste Hypotheekkantoor regio Brabant-Noord 2012’ 

http://www.independer.nl/hypotheek/info/hypotheekadviseur-awards/2011/regio-brabant-noord.aspx  Independer Award

Op 6 september 2012 heeft Independer.nl de 24 regionale winnaars bekend gemaakt van de award voor het ‘Beste Hypotheekkantoor 2012. In de regio Brabant Noord is Thijssens Advies opnieuw tot winnaar uitgeroepen. Dit hypotheekadvieskantoor geeft op basis van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het adviesproces het beste hypotheekadvies van de regio.  

Mark Thijssens van Thijssens Advies: 

Voor de tweede keer de award ‘Beste Hypotheekkantoor regio Brabant-Noord’ gewonnen, super ! Na vorig jaar zijn we doorgegaan op de ingeslagen weg. Goed luisteren naar onze klanten en er voor zorgen dat wij hun wensen en doelstellingen helpen bereiken. We vinden het geweldig dat zo veel van hen de beoordeling hebben ingevuld en willen hun daarvoor hartelijk danken. Wij doen ons uiterste best en het is fijn als dat gewaardeerd wordt.  

 Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor een award moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).De awards hebben betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 augustus 2011 en 19 augustus 2012.

Independer.nl behoort met jaarlijks ca. 600.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. In totaal hebben consumenten ruim 40.000 waarderingen van kantoren op Independer.nl achtergelaten.

Meer informatie over de regionale winnaar staat op deze webpagina: http://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/awards/2012/regio-brabant-noord.aspx